Μηχανήματα Υψηλής τεχνολογίας & Εκτύπωσης.
Αροανίας 32 & Απολλωνίας - Περιστέρι 12135
Tηλ:2105725100
Φαξ: 2105725096

url: www.digicopyltd.gr
email: info@digicopy.gr

Bizhub 361

Konica Minolta Bizhub 361

Με το bizhub 361, η Konica Minolta προσφέρει τώρα τις ικανότητες να κερδίσετε με την παρουσίαση ενός ασπρόμαυρου πολυλειτουργικού συστήματος που βασίζεται στην τάση καθορισμού των χαρακτηριστικών και των θεμελιωδών καινοτομιών.
Για παράδειγμα, ο τελευταίος ελεγκτής Emperon εξασφαλίζει τόσο την απρόσκοπτη ενσωμάτωση της συσκευής σε κάθε δίκτυο της εταιρείας όσο και την συμβατότητα του οδηγού με PCL και PostScript.
Άριστη ποιότητα εκτύπωσης, με αιχμηρά κείμενα και λεπτότερες γραμμές, έχει επιτευχθεί με τον μοναδικό πολυμερισμένο γραφίτη Simitri της Konica MInolta. Ο χειρισμός ενός τεράστιου φάσματος λειτουργιών είναι απλός και διαισθητικός μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής και του καινοτόμου σχεδιασμού InfoLine.
Το bizhub 361 είναι ενα πολυμηχανημα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με μέγιστη παραγωγή 160,000 αντιγράφων το μήνα.
H Digicopy  διαθετεί το συγκεκριμένο μηχάνημα σε προνομιακή τιμή.

Φωτογραφίες
Φυλλάδιο PDF

Για να κατεβάσετε το Φυλλάδιο παρουσίασης σε αρχείο PDF, κάντε κλικ στην εικόνα.

Τεχνική Υποστήριξη

Digicopy Technical Support Είμαστε δίπλα σας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη, κάθε στιγμή που θα μας χρειαστείτε. Για τεχνική εξυπηρέτηση, διάγνωση βλάβης, συμβόλαια συντήρησης,
συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή καλέστε μας στο  2105725100

Επικοινωνία με εκπρόσωπο πωλήσεων

Μιλήστε με ένα εξειδικευμένο πωλητή μας στο 2105725100, για να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στην εταιρεία σας.